WhatsApp Image 2018 11 03 at 14.15.23

Op zaterdag 3 november, werden er een bever en maar liefs 5 welpen geinstalleerd. Maar niet alleen de nieuwe bever en welpen werden geinstallerd maar ook Max als staflid.

De installatie vond plaats nadat de bevers, welpen en ouders een opdrachten tocht door de "jungle", lees de St. Pietersberg, hadden gemaakt.

BuddyBadge Breed1

Neem je vriendje of vriendinnetje mee!

Heb jij iedere week ook zo’n zin om weer naar Scouting te gaan? Bij Scouting doe je toffe spelletjes, spannende speurtochten en nog veel meer. Maar Scouting is natuurlijk nóg leuker als je vriendjes en vriendinnetjes ook meedoen!
Neem daarom je vriendje of vriendinnetje mee naar Scouting om ze te laten zien hoe cool het is en wie weet verdien jij de Buddy Badge!

groepsfoto 297

29 september 2018

Iederjaar gaan de oudste van iedere speltak over naar de volgende. Ook dit jaar weer, nadat de nieuwe "potentiele" nieuwkomers hebben bewezen dat ze klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

"Vlogen" ze over naar een nieuwe speltak. De gezelligge middag werd afgesloten met een broodje hamburger.

1000px Flag of Scotland.svg

Wij zijn zeer verheugd jullie te kunnen melden dat Scouting Maastricht-West één van de hoofdprijzen heeft gewonnen in de “Grote Scouting Loterij”. Jullie mogen met z’n allen een weekendje weg en wel naar het mooie Schotland. Er is voor jullie een gevarieerd programma samengesteld door de crew van reisbureau “Bonnie”.

De Schotland – reis gaat plaats vinden in het weekend van 25 t/m 27 januari 2019.
Scouting Maastricht-West zal in twee groepen naar Schotland reizen. De bevers en welpen vertrekken per vliegtuig vanaf Airport SMW op zaterdag 26 januari en de andere leden vertrekken op vrijdagavond 25 januari en zullen met de SMW ferry naar Schotland varen. Iedereen bivakkeert in het mooie Gruitrode (België)

Download de info-brief

03082016110205 mij2FaS9ohXW8dUML33R thumb

Scouting Maastricht-West zoekt voor de financiering van de jeugdactiviteiten:

Goede rommelmarkt spullen (geen grote meubelen, tv’s, e.d.)

Voor de rommelmarkt op 23 september.

Wij komen ze op afspraak bij u halen op de
zaterdagen 1, 8 en 15 september

Langsbrengen: Roemerstraat 50
Contact: Tel: 043-3477571 of, via het webformulier

Waar kun je ons vinden?

Postadres:
Ebenistendreef 126
6218HA Maastricht
E-mailadres:
info@scouting-mw,nl
What's-app:

HK (gebouw)

Adres:
Roemerstraat 50
6216 XN Maastricht
Telefoon:
Verhuur:
Het is niet mogelijk om ons gebouw te huren.

Vragen? Vul het formulier maar in.....

Op Facebook